PREMIÄR!

För första gången har vi glädjen att kunna inbjuda till fantastiska

Rivieran
MagnesiMed pakke med kosttilskudd

Svara JA på din personliga inbjudan nu! Prova MagnesiMed för 0 kr* och få mer information om resan till Rivieran!

Fyll i ditt telefonnummer så hämtas dina kontaktuppgifter automatiskt.
Tips! Gåvokoden hittar du på brevet du fick i brevlådan!!
villkoren
Ja tack, jag vill bli HÄLSA+ medlem gratis. Läs villkoren här.
* Endast 49 kr i porto/exp.

Överraska någon du tycker om med en resa till den spektakulära RIVIERAN!
– vi bjuder er båda.

Från att vi startade med resor för över 10 år sedan, har mer än 70 000 varit med oss på resa. Nu är vi stolta över att kunna presentera en helt ny och speciell destination, nämligen fantastiska Rivieran! Tänk dig Monaco, Nice och Cannes. Eller vad sägs om San Remo och Genua? Detta är bara några av städerna längs den fantastiska Rivieran som sträcker sig från Pisa i Italien och ända till Toulon i Frankrike.

Denna chans bör du inte gå miste om!

Som en av våra trogna kunder ger vi dig nu möjligheten att ta med en vän och följa med på denna oförglömliga och upplevelserika resa. Ja, vi bjuder er båda på hotell, frukost och flyg tur/retur!

Allt detta bjuder vi dig och din medresenär på:
  • Flygresa tur/retur
  • 3 nätter i delat dubbelrum på den italienska Rivieran
  • Frukost för 2 personer dagligen under vistelsen
  • Transport mellan flygplats och hotell
  • Skandinavisktalande guide
 

Ni betalar endast flygplats- och administrationsavgift. Eventuellt annat resedatum, annan flygplats, enkelrum och extra bagage utöver handbagage kan köpas mot ett tillägg.

Researrangör med lång erfarenhet

Researrangören vi samarbetar med är WorldVisitor, som självklart är medlem i Resegarantifonden (RGF). De har god kunskap om Rivieran, och har skandinavisktalande guider. Allt för att garantera dig och din medresenär en upplevelserik, trygg och behaglig resa.

Svara JA på din inbjudan i dag!

Vi behöver ditt svar snarast då vi endast har ett begränsat antal platser. Allt du behöver göra för att få mer information om resan är att skicka in ditt svarskort, fylla i dina uppgifter ovan eller ringa oss på 054-52 25 40 så snabbt som möjligt. Ni förpliktar er inte till att resa genom att beställa denna information, utan kan i stället sitta hemma i lugn och ro och planera och läsa mer om destinationen, utflyktsmöjligheterna och restidpunkt som passar för er.

För dig som önskar lätta ben och god blodcirkulation

Vi upplever stor succé med att belöna våra mest trogna kunder med erbjudande om en spännande resa, och är glada över alla positiva återkopplingar vi får. Samtidigt som vi inbjuder dig till vårt nya spännande resmål vill vi också passa på att presentera ett av våra populära kosttillskott och denna gång är det MagnesiMed med särskilt god effekt på muskler, och för dig som önskar lätta ben och god blodcirkulation.

Du får 30 dagars förbrukning av MagnesiMed för 0 kr tillsammans med reseinformationen och betalar endast 49 kr i porto och expeditionsavgift

Svara ja på din inbjudan i dag, fyll i dina uppgifter ovan eller ring oss på telefon 054-52 25 40. Ta chansen att uppleva den spektakulära RIVIERAN nu – vi ser fram emot att höra ifrån dig!

OBS! Skynda dig att anmäla ditt intresse redan nu, då vi endast har ett begränsat antal platser. Beställ i dag, så skickar vi dig mer information om hur du kan anmäla er till denna fantastiska resa.

Resan arrangeras vinter/vår 2019

Kom ihåg, du förpliktar dig inte till att resa genom att beställa information och anmälningsblankett.

Detta har varit en fantastisk resa! Vi har blivit väl omhändertagna hela tiden och har fått många härliga minnen efter fyra dagar i Paris.
Anne Marie Rekdal - Paris 2017
Jag och min familj har upplevt spännande utflykter med en mycket duktig guide. Vi har också bott på ett jättefint hotell. Tusen tack för en fantastisk resa.
Familjen Birkholz - Sardinien 2015
Det är så trevligt att resa med NaturaMed Pharma. Helt enkelt tacksam för att vara med!
Else Huseby – Paris 2017

MagnesiMed – för dig som önskar lätta ben och god blodcirkulation!

Norskproducerade MagnesiMed är produkten för dig som vill ge din kropp ett värdefullt bidrag av ingredienser som är bra för dina muskler, och som bidrar till lätta ben och god blodcirkulation, så att du kan hålla dig aktiv – varje dag. Det är ju särskilt användbart när du reser, men den bästa hälsovinsten får du om du tar det varje dag.

MagnesiMed är baserat på magnesiumkällor med extra bra upptag i kroppen. Dessutom innehåller det vitamin C, B3, B6, bioperine, furubarksextrakt och trollhassel. Detta är ingredienser som stödjer nervsystemets normala funktion och en sund blodcirkulation, så att alla de stora muskelgrupperna, som bland annat ditt hjärta, fungerar som de ska.

  • Motverkar kramper
  • Upprätthåller muskelfunktionen
  • Lätta ben och god blodcirkulation

Beställ Magnesimed nu och få samtidigt mer informasjon om resan